Trappstädning i Holmsjö

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Holmsjö - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Holmsjö. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Holmsjö som behöver professionell hjälp med trappstädning i Holmsjö så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Holmsjö.
Annons:

Trappstädning i Holmsjö

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Holmsjö.

Silverbarks Alltjänst AB
Holmsjöv. 32
373 37 HOLMSJÖ

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Holmsjö

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Holmsjö så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Holmsjö från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Holmsjö.

Trappstädningsfakta om orten Holmsjö

I Holmsjö finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Holmsjö.

Holmsjö är en tätort i Karlskrona kommun i Blekinge län, belägen cirka 30 km norr om Karlskrona. Holmsjö ligger utefter Kust till kust-banan och har förbindelser med bland annat Karlskrona, Emmaboda, Växjö och Göteborg.

Yta: 108,29 hektar
Invånarantal: 334, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Holmsjö än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Holmsjö.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Holmsjö att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Holmsjö. Om du inte hittar någon städfirma i Holmsjö som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Blekinge.
Annons: