Trappstädning i Karlshamn

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Karlshamn - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Karlshamn. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Karlshamn som behöver professionell hjälp med trappstädning i Karlshamn så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 2 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Karlshamn.
Annons:

Trappstädning i Karlshamn

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Karlshamn.

Franks Städ
Benportsv. 2
374 41 Karlshamn


Lenas Städ & Hemhjälp
Ringv. 29
374 39 KARLSHAMN

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Karlshamn

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Karlshamn så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Karlshamn från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Karlshamn.

Trappstädningsfakta om orten Karlshamn

I Karlshamn finns det som redan bekant 2 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Karlshamn än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Karlshamn.

Sammanlagt fann vi 2 olika företag inom trappstädning i Karlshamn att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Karlshamn. Om du inte hittar någon städfirma i Karlshamn som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Blekinge.
Annons: