Trappstädning i Karlskrona

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Karlskrona - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Karlskrona. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Karlskrona som behöver professionell hjälp med trappstädning i Karlskrona så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 6 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Karlskrona.
Annons:

Trappstädning i Karlskrona

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Karlskrona.

Veteranpoolen Karlskrona
Drottningg. 18 F
371 31 KARLSKRONA


Välstädat Städservice AB
Gullbernav. 23
371 47 Karlskrona


Michano AB
Ö. Vittusg. 36
371 33 KARLSKRONA


Galliaden AB
Chapmansplan 15
371 36 Karlskrona


ALLSTÄD KONSULT HB
Hortenv. 3
371 45 Karlskrona


HS Städservice
Rosenholmsvägen 1
371 46 Karlskrona

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Karlskrona

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Karlskrona så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Karlskrona från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Karlskrona.

Trappstädningsfakta om orten Karlskrona

I Karlskrona finns det som redan bekant 6 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Karlskrona.

Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län.

Yta: 2 172,38 hektar
Invånarantal: 35212, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Karlskrona än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Karlskrona.

Sammanlagt fann vi 6 olika företag inom trappstädning i Karlskrona att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Karlskrona. Om du inte hittar någon städfirma i Karlskrona som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Blekinge.
Annons: