Trappstädning i Lyckeby

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Lyckeby - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Lyckeby. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Lyckeby som behöver professionell hjälp med trappstädning i Lyckeby så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 3 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Lyckeby.
Annons:

Trappstädning i Lyckeby

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Lyckeby.

Wahlqvist Fastighetsservice AB
Knösöv. 88
371 64 Lyckeby


Ks Service Blekinge HB
Sjötorpsv. 32
371 61 LYCKEBY


Support Syd AB
Rombvägen 4
371 65 Lyckeby

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Lyckeby

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Lyckeby så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Lyckeby från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Lyckeby.

Trappstädningsfakta om orten Lyckeby

I Lyckeby finns det som redan bekant 3 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Lyckeby.

Lyckeby är en del av tätorten Karlskrona och före detta tätort i Karlskrona kommun, sedan 1970 sammanvuxen med Karlskrona. Samhället är beläget vid mynningen av Lyckebyån. Lyckeby hade tidigare stadsprivilegier och gick då under namnet Lyckå. Senare gav det namn åt Lyckeby landskommun, som införlivades i Karlskrona stad 1967.

Yta:
Invånarantal: 4129, år 2008

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Lyckeby än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Lyckeby.

Sammanlagt fann vi 3 olika företag inom trappstädning i Lyckeby att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Lyckeby. Om du inte hittar någon städfirma i Lyckeby som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Blekinge.
Annons: