Trappstädning i Avesta

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Avesta - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Avesta. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Avesta som behöver professionell hjälp med trappstädning i Avesta så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 6 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Avesta.
Annons:

Trappstädning i Avesta

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Avesta.

Rent & Snyggt i Avesta
Bodg. 10
774 35 Avesta


Gröntjärna Entreprenad och Fastighetsservice AB
Grabbog. 10
774 35 Avesta


TPM Städ AB
Axel Johnsons v. 75
774 34 AVESTA


Dala Proffs AB
Brageg. 8
774 41 AVESTA


Coor Service Management
Garagegränd 3
774 35 Avesta


Engheds Cleaning
Kungsgatan 2E
774 30 Avesta

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Avesta

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Avesta så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Avesta från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Avesta.

Trappstädningsfakta om orten Avesta

I Avesta finns det som redan bekant 6 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Avesta.

Avesta är en tätort samt centralort i Avesta kommun, Dalarnas län belägen utmed Dalälven i södra Dalarna. Till tätorten räknas även Karlbo, Krylbo och Skogsbo.

Yta: 669,03 km2
Invånarantal: 22 330, år 2015

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Avesta än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Avesta.

Sammanlagt fann vi 6 olika företag inom trappstädning i Avesta att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Avesta. Om du inte hittar någon städfirma i Avesta som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Dalarna.
Annons: