Trappstädning i Bjursås

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Bjursås - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Bjursås. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Bjursås som behöver professionell hjälp med trappstädning i Bjursås så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 2 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Bjursås.
Annons:

Trappstädning i Bjursås

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Bjursås.

Städtanten Tornado
Holsg. 29 A
790 21 Bjursås


Nedre Larssvedens Fastighetsförvaltning HB
Storv. 21
790 21 Bjursås

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Bjursås

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Bjursås så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Bjursås från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Bjursås.

Trappstädningsfakta om orten Bjursås

I Bjursås finns det som redan bekant 2 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Bjursås.

Bjursås är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Bjursås socken, belägen mellan Falun och Rättvik i Dalarna runt Dössberget. Orten har mycket skog omkring sig och även många sjöar, bland annat Bjursen och den stora sjön Rogsjön.

Yta: 324,78 hektar
Invånarantal: 1839, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Bjursås än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Bjursås.

Sammanlagt fann vi 2 olika företag inom trappstädning i Bjursås att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Bjursås. Om du inte hittar någon städfirma i Bjursås som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Dalarna.
Annons: