Trappstädning i Borlänge

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Borlänge - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Borlänge. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Borlänge som behöver professionell hjälp med trappstädning i Borlänge så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 5 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Borlänge.
Annons:

Trappstädning i Borlänge

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Borlänge.

Kristina K. Städ AB
Hagav. 82 A
784 40 BORLÄNGE


Kom Fastighetsförvaltning AB
Sågverksg. 1
784 74 Borlänge


Ingvors Städ & Puts AB
Skomakarg. 24
781 70 BORLÄNGE


TPM Städ AB
Skogsv. 58
784 52 Borlänge


Anderssons Städ & Fönsterputs AB
Mästargatan 5
781 71 Borlänge

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Borlänge

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Borlänge så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Borlänge från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Borlänge.

Trappstädningsfakta om orten Borlänge

I Borlänge finns det som redan bekant 5 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Borlänge.

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Borlänge än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Borlänge.

Sammanlagt fann vi 5 olika företag inom trappstädning i Borlänge att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Borlänge. Om du inte hittar någon städfirma i Borlänge som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Dalarna.
Annons: