Trappstädning i Falun

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Falun - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Falun. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Falun som behöver professionell hjälp med trappstädning i Falun så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 7 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Falun.
Annons:

Trappstädning i Falun

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Falun.

Kom Fastighetsförvaltning AB
Matsarvsv. 5
791 77 FALUN


Veteranpoolen Falun Borlänge
Främbyv. 6
791 52 Falun


Ocab Dalarna
Rissgårdsv. 3
791 77 FALUN


HomeMaid AB
Främbyv. 6
791 52 Falun


Anderssons Städ Fönsterputs AB
Bondeg. 1
791 62 FALUN


Lövbergets alltjänst
Lövbergsv. 29
791 76 Falun


RH Städ AB
Zettergrens Väg 20
791 77 Falun

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Falun

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Falun så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Falun från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Falun.

Trappstädningsfakta om orten Falun

I Falun finns det som redan bekant 7 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Falun.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Falun än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Falun.

Sammanlagt fann vi 7 olika företag inom trappstädning i Falun att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Falun. Om du inte hittar någon städfirma i Falun som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Dalarna.
Annons: