Trappstädning i Ludvika

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Ludvika - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Ludvika. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Ludvika som behöver professionell hjälp med trappstädning i Ludvika så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 2 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Ludvika.
Annons:

Trappstädning i Ludvika

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Ludvika.

HomeMaid AB
Fredsg. 27
771 32 Ludvika


Dalavippan, AB
Köpmansg. 13
771 32 Ludvika

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Ludvika

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Ludvika så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Ludvika från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Ludvika.

Trappstädningsfakta om orten Ludvika

I Ludvika finns det som redan bekant 2 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Ludvika.

Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Yta: 1 099,63 hektar
Invånarantal: 14498, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Ludvika än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Ludvika.

Sammanlagt fann vi 2 olika företag inom trappstädning i Ludvika att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Ludvika. Om du inte hittar någon städfirma i Ludvika som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Dalarna.
Annons: