Trappstädning i Sälen

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Sälen - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Sälen. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Sälen som behöver professionell hjälp med trappstädning i Sälen så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Sälen.
Annons:

Trappstädning i Sälen

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Sälen.

Preventa Fastighetsservice AB
Orrlidsv. 3
780 67 SÄLEN

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Sälen

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Sälen så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Sälen från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Sälen.

Trappstädningsfakta om orten Sälen

I Sälen finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Sälen.

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Yta: 132,71 hektar
Invånarantal: 652, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Sälen än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Sälen.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Sälen att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Sälen. Om du inte hittar någon städfirma i Sälen som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Dalarna.
Annons: