Trappstädning i Smedjebacken

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Smedjebacken - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Smedjebacken. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Smedjebacken som behöver professionell hjälp med trappstädning i Smedjebacken så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 2 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Smedjebacken.
Annons:

Trappstädning i Smedjebacken

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Smedjebacken.

Bergslagens Städservice
Kyrkog. 9
777 30 Smedjebacken


SoDaco Clean Fönsterputs
Risbovägen 18
777 51 Smedjebacken

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Smedjebacken

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Smedjebacken så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Smedjebacken från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Smedjebacken.

Trappstädningsfakta om orten Smedjebacken

I Smedjebacken finns det som redan bekant 2 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Smedjebacken.

Smedjebacken är en tätort i södra Dalarna och centralort i Smedjebackens kommun, Dalarnas län. Orten ligger vid sjön Norra Barken cirka 4 mil söder om Borlänge och är mest känd för sin järnindustri, genom Smedjebackens Walsverk.

Yta: 1 057,81 km2
Invånarantal: 10759, år 2015

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Smedjebacken än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Smedjebacken.

Sammanlagt fann vi 2 olika företag inom trappstädning i Smedjebacken att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Smedjebacken. Om du inte hittar någon städfirma i Smedjebacken som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Dalarna.
Annons: