Trappstädning i Åshammar

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Åshammar - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Åshammar. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Åshammar som behöver professionell hjälp med trappstädning i Åshammar så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Åshammar.
Annons:

Trappstädning i Åshammar

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Åshammar.

Holms Städservice
Svärdsjöv. 268
812 51 åshammar

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Åshammar

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Åshammar så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Åshammar från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Åshammar.

Trappstädningsfakta om orten Åshammar

I Åshammar finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Åshammar.

Åshammar är en tätort i Sandvikens kommun. Genom tätorten rinner Borrsjöån vilken mynnar i Storsjön, Gästrikland. Ortens skola, Alsjöskolan, är en F-6 skola med ca. 100 elever.

Yta: 170,50 hektar
Invånarantal: 727, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Åshammar än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Åshammar.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Åshammar att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Åshammar. Om du inte hittar någon städfirma i Åshammar som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Gävleborg.
Annons: