Trappstädning i Bollnäs

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Bollnäs - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Bollnäs. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Bollnäs som behöver professionell hjälp med trappstädning i Bollnäs så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 3 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Bollnäs.
Annons:

Trappstädning i Bollnäs

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Bollnäs.

Mellgrens Allservice
Lappstav. 3
821 94 BOLLNÄS


Petras städ & service
Bränneriv. 19
821 94 BOLLNÄS


Samhall AB
Industrig. 8
821 41 BOLLNÄS

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Bollnäs

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Bollnäs så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Bollnäs från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Bollnäs.

Trappstädningsfakta om orten Bollnäs

I Bollnäs finns det som redan bekant 3 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Bollnäs.

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Bollnäs än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Bollnäs.

Sammanlagt fann vi 3 olika företag inom trappstädning i Bollnäs att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Bollnäs. Om du inte hittar någon städfirma i Bollnäs som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Gävleborg.
Annons: