Trappstädning i Österfärnebo

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Österfärnebo - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Österfärnebo. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Österfärnebo som behöver professionell hjälp med trappstädning i Österfärnebo så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Österfärnebo.
Annons:

Trappstädning i Österfärnebo

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Österfärnebo.

Gysinge Städ & Allservice, HB
Vreta-rasbov. 11
810 20 ÖSTERFÄRNEBO

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Österfärnebo

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Österfärnebo så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Österfärnebo från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Österfärnebo.

Trappstädningsfakta om orten Österfärnebo

I Österfärnebo finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Österfärnebo.

Österfärnebo är en tätort i Sandvikens kommun och kyrkbyn i Österfärnebo socken. I Österfärnebo ligger Österfärnebo kyrka, Färnebo folkhögskola och Lundgrens bageri. Strax utanför finns Koversta Gammelby som är en oskiftad radby.

Yta: 116,33 hektar
Invånarantal: 483, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Österfärnebo än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Österfärnebo.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Österfärnebo att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Österfärnebo. Om du inte hittar någon städfirma i Österfärnebo som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Gävleborg.
Annons: