Trappstädning i Valbo

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Valbo - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Valbo. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Valbo som behöver professionell hjälp med trappstädning i Valbo så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 2 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Valbo.
Annons:

Trappstädning i Valbo

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Valbo.

Hagaströms Golv & Fastighetsservice AB
Hagaströmsv. 154
818 92 Valbo


Corvara Industri- och skadeservice Sverige AB
Valbov. 190
818 33 VALBO

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Valbo

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Valbo så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Valbo från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Valbo.

Trappstädningsfakta om orten Valbo

I Valbo finns det som redan bekant 2 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Valbo.

Valbo är en tätort i Gävle kommun i Gästrikland. Valbo kyrka ligger inte i denna tätort utan i tätorten Gävle strax öster om denna tätort.

Yta: 823,72 hektar
Invånarantal: 7065, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Valbo än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Valbo.

Sammanlagt fann vi 2 olika företag inom trappstädning i Valbo att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Valbo. Om du inte hittar någon städfirma i Valbo som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Gävleborg.
Annons: