Trappstädning i Klintehamn

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Klintehamn - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Klintehamn. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Klintehamn som behöver professionell hjälp med trappstädning i Klintehamn så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Klintehamn.
Annons:

Trappstädning i Klintehamn

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Klintehamn.

Sälle Allservice AB
Fröjel Sälle 918
623 55 Klintehamn

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Klintehamn

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Klintehamn så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Klintehamn från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Klintehamn.

Trappstädningsfakta om orten Klintehamn

I Klintehamn finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Klintehamn.

Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Yta: 212,09 hektar
Invånarantal: 1363, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Klintehamn än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Klintehamn.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Klintehamn att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Klintehamn. Om du inte hittar någon städfirma i Klintehamn som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Gotland.
Annons: