Trappstädning i Romakloster

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Romakloster - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Romakloster. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Romakloster som behöver professionell hjälp med trappstädning i Romakloster så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 3 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Romakloster.
Annons:

Trappstädning i Romakloster

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Romakloster.

Roma VVS & Förvaltning AB
Annexg. 9
622 54 Romakloster


Ulf Fredriksson Fastighetsservice
Buttle stora velinge 188
622 48 ROMAKLOSTER


Städkraft På Gotland AB
Halla Högbro 213
622 52 Romakloster

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Romakloster

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Romakloster så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Romakloster från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Romakloster.

Trappstädningsfakta om orten Romakloster

I Romakloster finns det som redan bekant 3 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Romakloster.

Roma är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på öns mellersta del. Tätorten ligger på gränsen mellan två socknar, med halva tätorten i Roma socken och andra halvan i Björke socken. Norr om Roma ligger Roma kungsgård och Roma klosterruin.

Yta: 125,63 hektar
Invånarantal: 913, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Romakloster än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Romakloster.

Sammanlagt fann vi 3 olika företag inom trappstädning i Romakloster att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Romakloster. Om du inte hittar någon städfirma i Romakloster som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Gotland.
Annons: