Trappstädning i Tingstäde

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Tingstäde - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Tingstäde. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Tingstäde som behöver professionell hjälp med trappstädning i Tingstäde så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Tingstäde.
Annons:

Trappstädning i Tingstäde

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Tingstäde.

Lickershamns Fastighetsservice
Stenkyrka Lickershamn 715
624 42 TINGSTÄDE

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Tingstäde

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Tingstäde så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Tingstäde från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Tingstäde.

Trappstädningsfakta om orten Tingstäde

I Tingstäde finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Tingstäde.

Tingstäde är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Tingstäde socken på Gotland, belägen vid Tingstäde träsk cirka 20 km nordöst om centralorten Visby.

Yta: 115,63 hektar
Invånarantal: 265, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Tingstäde än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Tingstäde.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Tingstäde att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Tingstäde. Om du inte hittar någon städfirma i Tingstäde som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Gotland.
Annons: