Trappstädning i Visby

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Visby - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Visby. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Visby som behöver professionell hjälp med trappstädning i Visby så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 8 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Visby.
Annons:

Trappstädning i Visby

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Visby.

Städspecialisten
Skarphällsg. 10
621 41 VISBY


Veteranpoolen Gotland
Skarphällsg. 8 G
621 41 VISBY


Wisby G&B:s Städ HB
Hyvelg. 11 B
621 41 VISBY


Visby VVS & Fastighetsservice AB
Ruteg. 12
621 43 VISBY


SBS Städ & Byggservice
Västerhejde Bjärs 426
621 99 Visby


Gutelinds Fastighets & Trädgårdsservice
Västerhejde Bjerstorpsv. 4 E
622 61 Visby


Mislauper Städ AB
Snäckgärdsv. 62
621 41 VISBY


Samhall AB
Sotareg. 3
621 53 Visby

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Visby

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Visby så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Visby från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Visby.

Trappstädningsfakta om orten Visby

I Visby finns det som redan bekant 8 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Visby.

Visby är en tätort som är centralort i Region Gotland samt residensstad i Gotlands län. Visby är även stiftsstad i Visby stift. Visby har 22 593 invånare (2010-12-31). Den medeltida hansestaden Visby är en av de bäst bevarade medeltida städerna i Skandinavien.

Yta: 1 244,28 hektar
Invånarantal: 22593, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Visby än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Visby.

Sammanlagt fann vi 8 olika företag inom trappstädning i Visby att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Visby. Om du inte hittar någon städfirma i Visby som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Gotland.
Annons: