Trappstädning i Åsa

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Åsa - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Åsa. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Åsa som behöver professionell hjälp med trappstädning i Åsa så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 2 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Åsa.
Annons:

Trappstädning i Åsa

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Åsa.

Hemla Fastighetsservice AB
Åsa Stationsv. 20
439 55 åsa


Grankvists Fastighetsservice
Åsa Bäckv. 11 A
439 54 ÅSA

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Åsa

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Åsa så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Åsa från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Åsa.

Trappstädningsfakta om orten Åsa

I Åsa finns det som redan bekant 2 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Åsa.

Åsa är en tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 45 kilometer söder om Göteborg. Det bor ca 3400 personen och är en trevlig by.

Yta: 281,46 hektar
Invånarantal: 3369, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Åsa än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Åsa.

Sammanlagt fann vi 2 olika företag inom trappstädning i Åsa att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Åsa. Om du inte hittar någon städfirma i Åsa som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Halland.
Annons: