Trappstädning i Falkenberg

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Falkenberg - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Falkenberg. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Falkenberg som behöver professionell hjälp med trappstädning i Falkenberg så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 8 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Falkenberg.
Annons:

Trappstädning i Falkenberg

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Falkenberg.

Roys Fönsterputs & Städ AB
Cementv. 4
311 32 FALKENBERG


Colléns Städservice
Ätrastigen 5 A
311 38 FALKENBERG


Veteranpoolen Falkenberg
Storg. 19
311 30 FALKENBERG


Städrock Malmstedt AB
Köpmansg. 6
311 30 FALKENBERG


Mia Svenssons Städ AB
Demokrativ. 12 Lgh 1102
311 46 Falkenberg


LF-STÄD
Åkarev. 14
311 32 FALKENBERG


Hasta Kvasta Hemservice
Holgersg. 16
311 31 Falkenberg


Rent Hus Sverige AB
Gjuteriv. 6 A
311 32 FALKENBERG

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Falkenberg

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Falkenberg så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Falkenberg från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Falkenberg.

Trappstädningsfakta om orten Falkenberg

I Falkenberg finns det som redan bekant 8 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Falkenberg.

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Falkenberg än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Falkenberg.

Sammanlagt fann vi 8 olika företag inom trappstädning i Falkenberg att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Falkenberg. Om du inte hittar någon städfirma i Falkenberg som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Halland.
Annons: