Trappstädning i Halmstad

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Halmstad - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Halmstad. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Halmstad som behöver professionell hjälp med trappstädning i Halmstad så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 8 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Halmstad.
Annons:

Trappstädning i Halmstad

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Halmstad.

KZ Service & Städ AB
Svarvareg. 10
302 50 Halmstad


Städexperten Sydsverige AB
Blåsbackeg. 8
302 47 Halmstad


Ocab Halmstad
Industriv. 1
302 41 Halmstad


HomeMaid AB
Kungsg. 17
302 46 HALMSTAD


Actima Sverige AB
Ålderstigen 7
302 59 Halmstad


AB Rent Hus Sverige
Stationsgatan 37
302 50 Halmstad


KZ Städ AB
Svarvaregatan 10
302 50 Halmstad


Miljö-Framtid AB
Lummervägen 5
302 40 Halmstad

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Halmstad

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Halmstad så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Halmstad från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Halmstad.

Trappstädningsfakta om orten Halmstad

I Halmstad finns det som redan bekant 8 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Halmstad.

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Halmstad än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Halmstad.

Sammanlagt fann vi 8 olika företag inom trappstädning i Halmstad att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Halmstad. Om du inte hittar någon städfirma i Halmstad som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Halland.
Annons: