Trappstädning i Kungsbacka

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Kungsbacka - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Kungsbacka. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Kungsbacka som behöver professionell hjälp med trappstädning i Kungsbacka så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 3 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Kungsbacka.
Annons:

Trappstädning i Kungsbacka

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Kungsbacka.

Veteranpoolen Kungsbacka
Hantverksg. 30
434 42 KUNGSBACKA


Fastighetsskötarna Lars-Gunnar & Tony AB
Asserdalsv. 164
434 99 KUNGSBACKA


Rent Hus Sverige AB
Borgås Gårdsv. 1
434 39 KUNGSBACKA

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Kungsbacka

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Kungsbacka så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Kungsbacka från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Kungsbacka.

Trappstädningsfakta om orten Kungsbacka

I Kungsbacka finns det som redan bekant 3 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Kungsbacka.

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Kungsbacka än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Kungsbacka.

Sammanlagt fann vi 3 olika företag inom trappstädning i Kungsbacka att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Kungsbacka. Om du inte hittar någon städfirma i Kungsbacka som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Halland.
Annons: