Trappstädning i Laholm

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Laholm - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Laholm. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Laholm som behöver professionell hjälp med trappstädning i Laholm så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 4 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Laholm.
Annons:

Trappstädning i Laholm

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Laholm.

Veteranpoolen Laholm
Trädgårdsg. 13
312 30 Laholm


Pålssons Förvaltnings AB, Olle
Tjärbyv. 18
312 35 LAHOLM


Städ I Lahom AB
Bumerangen 7
312 34 Laholm


HomeMaid AB
Ängelholmsv.
312 34 Laholm

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Laholm

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Laholm så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Laholm från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Laholm.

Trappstädningsfakta om orten Laholm

I Laholm finns det som redan bekant 4 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Laholm.

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Laholm än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Laholm.

Sammanlagt fann vi 4 olika företag inom trappstädning i Laholm att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Laholm. Om du inte hittar någon städfirma i Laholm som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Halland.
Annons: