Trappstädning i Färjestaden

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Färjestaden - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Färjestaden. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Färjestaden som behöver professionell hjälp med trappstädning i Färjestaden så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Färjestaden.
Annons:

Trappstädning i Färjestaden

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Färjestaden.

Renta Städservice AB
Gjuterivägen 14
386 90 Färjestaden

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Färjestaden

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Färjestaden så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Färjestaden från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Färjestaden.

Trappstädningsfakta om orten Färjestaden

I Färjestaden finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Färjestaden.

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Färjestaden än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Färjestaden.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Färjestaden att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Färjestaden. Om du inte hittar någon städfirma i Färjestaden som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Kalmar.
Annons: