Trappstädning i Kalmar

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Kalmar - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Kalmar. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Kalmar som behöver professionell hjälp med trappstädning i Kalmar så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 4 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Kalmar.
Annons:

Trappstädning i Kalmar

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Kalmar.

AG Express Städservice
Engelska Vägen 7
393 56 Kalmar


Patex Team Städservice
Wismarsvägen 3
393 56 Kalmar


Renta Städservice AB
Engelska Vägen 9
393 56 Kalmar


Gogos Städ
Bindarevägen 5
393 53 Kalmar

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Kalmar

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Kalmar så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Kalmar från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Kalmar.

Trappstädningsfakta om orten Kalmar

I Kalmar finns det som redan bekant 4 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Kalmar än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Kalmar.

Sammanlagt fann vi 4 olika företag inom trappstädning i Kalmar att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Kalmar. Om du inte hittar någon städfirma i Kalmar som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Kalmar.
Annons: