Trappstädning i Haparanda

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Haparanda - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Haparanda. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Haparanda som behöver professionell hjälp med trappstädning i Haparanda så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Haparanda.
Annons:

Trappstädning i Haparanda

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Haparanda.

Samhall AB
Företagsv. 3
953 33 HAPARANDA

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Haparanda

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Haparanda så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Haparanda från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Haparanda.

Trappstädningsfakta om orten Haparanda

I Haparanda finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Haparanda.

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Haparanda än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Haparanda.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Haparanda att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Haparanda. Om du inte hittar någon städfirma i Haparanda som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Norrbotten.
Annons: