Trappstädning i Kalix

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Kalix - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Kalix. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Kalix som behöver professionell hjälp med trappstädning i Kalix så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Kalix.
Annons:

Trappstädning i Kalix

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Kalix.

Samhall AB
Maskinv. 6
952 61 Kalix

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Kalix

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Kalix så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Kalix från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Kalix.

Trappstädningsfakta om orten Kalix

I Kalix finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Kalix än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Kalix.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Kalix att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Kalix. Om du inte hittar någon städfirma i Kalix som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Norrbotten.
Annons: