Trappstädning i Luleå

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Luleå - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Luleå. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Luleå som behöver professionell hjälp med trappstädning i Luleå så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 2 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Luleå.
Annons:

Trappstädning i Luleå

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Luleå.

Samhall AB
Ålgatan 11
973 34 Luleå


Lilja & Co
Prickgränd 7
973 41 Luleå

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Luleå

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Luleå så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Luleå från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Luleå.

Trappstädningsfakta om orten Luleå

I Luleå finns det som redan bekant 2 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Luleå.

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Luleå än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Luleå.

Sammanlagt fann vi 2 olika företag inom trappstädning i Luleå att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Luleå. Om du inte hittar någon städfirma i Luleå som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Norrbotten.
Annons: