Trappstädning i Piteå

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Piteå - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Piteå. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Piteå som behöver professionell hjälp med trappstädning i Piteå så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Piteå.
Annons:

Trappstädning i Piteå

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Piteå.

Maid Hemservice
Sundsgatan 41
941 62 Piteå

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Piteå

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Piteå så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Piteå från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Piteå.

Trappstädningsfakta om orten Piteå

I Piteå finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Piteå.

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Piteå än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Piteå.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Piteå att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Piteå. Om du inte hittar någon städfirma i Piteå som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Norrbotten.
Annons: