Trappstädning i Kumla

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Kumla - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Kumla. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Kumla som behöver professionell hjälp med trappstädning i Kumla så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Kumla.
Annons:

Trappstädning i Kumla

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Kumla.

Samhall AB
Järsjögatan 7
692 35 Kumla

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Kumla

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Kumla så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Kumla från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Kumla.

Trappstädningsfakta om orten Kumla

I Kumla finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Kumla.

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Kumla än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Kumla.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Kumla att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Kumla. Om du inte hittar någon städfirma i Kumla som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Örebro.
Annons: