Trappstädning i Lindesberg

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Lindesberg - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Lindesberg. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Lindesberg som behöver professionell hjälp med trappstädning i Lindesberg så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Lindesberg.
Annons:

Trappstädning i Lindesberg

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Lindesberg.

Kixon AB
Norrtullsgatan 15
711 30 Lindesberg

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Lindesberg

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Lindesberg så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Lindesberg från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Lindesberg.

Trappstädningsfakta om orten Lindesberg

I Lindesberg finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Lindesberg.

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Lindesberg än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Lindesberg.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Lindesberg att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Lindesberg. Om du inte hittar någon städfirma i Lindesberg som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Örebro.
Annons: