Trappstädning i Örebro

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Örebro - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Örebro. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Örebro som behöver professionell hjälp med trappstädning i Örebro så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 5 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Örebro.
Annons:

Trappstädning i Örebro

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Örebro.

Good Service
Drakenbergsgatan 1A
702 19 örebro


Hygienteamet AB
Virkesvägen 4
703 63 örebro


Jacobs Städ & Fönsterputs AB
Rudbecksgatan 28
702 23 Örebro


T S Lokalvård AB
Hedvigsgatan 10
702 25 Örebro


STÄDAR´n i Örebro AB
Malmgatan 7
703 54 örebro

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Örebro

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Örebro så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Örebro från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Örebro.

Trappstädningsfakta om orten Örebro

I Örebro finns det som redan bekant 5 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Örebro.

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Örebro än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Örebro.

Sammanlagt fann vi 5 olika företag inom trappstädning i Örebro att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Örebro. Om du inte hittar någon städfirma i Örebro som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Örebro.
Annons: