Trappstädning i Hässleholm

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Hässleholm - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Hässleholm. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Hässleholm som behöver professionell hjälp med trappstädning i Hässleholm så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 3 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Hässleholm.
Annons:

Trappstädning i Hässleholm

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Hässleholm.

Viata Hushållstjänster
Stobygatan 24
281 39 Hässleholm


Städfirman i Hässleholm
Nyckelvägen 21
281 51 Hässleholm


Support Syd AB
Järnvägsgatan 31A
281 31 Hässleholm

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Hässleholm

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Hässleholm så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Hässleholm från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Hässleholm.

Trappstädningsfakta om orten Hässleholm

I Hässleholm finns det som redan bekant 3 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Hässleholm.

Hässleholm är centralort i Hässleholms kommun i Skåne län. 2000 invigdes Hässleholm kulturhus med bibliotek, biograf, restauranger och samlingslokaler. Hässleholm har under senare år blivit något av ett fäste för elektronica i Sverige.

Yta: 1 203,45 hektar
Invånarantal: 18500, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Hässleholm än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Hässleholm.

Sammanlagt fann vi 3 olika företag inom trappstädning i Hässleholm att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Hässleholm. Om du inte hittar någon städfirma i Hässleholm som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons: