Trappstädning i Höllviken

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Höllviken - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Höllviken. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Höllviken som behöver professionell hjälp med trappstädning i Höllviken så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Höllviken.
Annons:

Trappstädning i Höllviken

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Höllviken.

Vellinge Städservice
Östra Lärkvägen 8
236 42 Höllviken

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Höllviken

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Höllviken så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Höllviken från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Höllviken.

Trappstädningsfakta om orten Höllviken

I Höllviken finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Höllviken.

Höllviken är en tätort i Vellinge kommun i Skåne län. Höllviken är kommunens största tätort både yt- och befolkningsmässigt. Tätorten Höllviken är belägen från slättlandet öster om Falsterbonäset fram till Falsterbokanalen. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge.

Yta: 653,98 hektar
Invånarantal: 10607, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Höllviken än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Höllviken.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Höllviken att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Höllviken. Om du inte hittar någon städfirma i Höllviken som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons: