Trappstädning i Landskrona

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Landskrona - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Landskrona. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Landskrona som behöver professionell hjälp med trappstädning i Landskrona så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Landskrona.
Annons:

Trappstädning i Landskrona

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Landskrona.

BIK Städservice
Domherrestigen 12
261 40 Landskrona

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Landskrona

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Landskrona så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Landskrona från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Landskrona.

Trappstädningsfakta om orten Landskrona

I Landskrona finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Landskrona.

Landskrona är centralort i Landskrona kommun. Tätorten hade 30499 invånare år 2010. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund. Landskrona stad grundades möjligen den 20 mars 1413, då fiskeläget Sønder Sæby gavs stadsprivilegier av unionskungen Erik av Pommern.

Yta: 12,09 km2
Invånarantal: 30499, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Landskrona än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Landskrona.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Landskrona att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Landskrona. Om du inte hittar någon städfirma i Landskrona som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons: