Trappstädning i Lund

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Lund - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Lund. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Lund som behöver professionell hjälp med trappstädning i Lund så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 5 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Lund.
Annons:

Trappstädning i Lund

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Lund.

Städkedjan Sverige AB
Östra Mårtensgatan 19
223 61 Lund


AB Svenska Städsällskapet
Scheelevägen 15
223 63 Lund


Garanti-Städ i Lund AB
Kalkstensvägen 7
224 78 Lund


Edriss Städservice AB
Åkergränden 7
226 60 Lund


TCC Städtjänster
Vikingavägen 14C
224 77 Lund

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Lund

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Lund så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Lund från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Lund.

Trappstädningsfakta om orten Lund

I Lund finns det som redan bekant 5 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Lund än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Lund.

Sammanlagt fann vi 5 olika företag inom trappstädning i Lund att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Lund. Om du inte hittar någon städfirma i Lund som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons: