Trappstädning i Malmö

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Malmö - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Malmö. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Malmö som behöver professionell hjälp med trappstädning i Malmö så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 11 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Malmö.
Annons:

Trappstädning i Malmö

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Malmö.

Städmaskinshuset Sverige AB
Nobelvägen 131
212 15 Malmö


A & Co Perfekt Städ
Norra Grängesbergsgatan 5
214 44 Malmö


Atlantis Städ Och Sanering
Västra Kattarpsvägen 10F
213 61 Malmö


Klappat Å Klart Städservice
Roskildevägen 25A
217 46 Malmö


Sesab Service AB
Scheelegatan 11
212 28 Malmö


T R Miljöservice AB
Dillgränd 10
213 74 Malmö


Invit Hushållsnära Personal AB
Pilotgatan 3
212 39 Malmö


Ultra Clean i Malmö AB
Silverviksgatan 2A
213 74 Malmö


Städpoolen i Malmö AB
Knivgatan 8
212 28 Malmö


Edriss Städservice AB
Nordenskiöldsgatan 19A
211 19 Malmö


Tede Städtjänst
Köpenhamnsvägen 60
217 71 Malmö

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Malmö

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Malmö så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Malmö från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Malmö.

Trappstädningsfakta om orten Malmö

I Malmö finns det som redan bekant 11 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Malmö.

Malmö är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. Malmö är även residensstad i Skåne län.

Yta: 7 681,36 ha
Invånarantal: 280415, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Malmö än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Malmö.

Sammanlagt fann vi 11 olika företag inom trappstädning i Malmö att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Malmö. Om du inte hittar någon städfirma i Malmö som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons: