Trappstädning i Sjöbo

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Sjöbo - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Sjöbo. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Sjöbo som behöver professionell hjälp med trappstädning i Sjöbo så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Sjöbo.
Annons:

Trappstädning i Sjöbo

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Sjöbo.

Svenska Städsällskapet AB
Föreningsgatan 38
275 32 Sjöbo

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Sjöbo

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Sjöbo så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Sjöbo från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Sjöbo.

Trappstädningsfakta om orten Sjöbo

I Sjöbo finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Sjöbo.

Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Yta: 526,71 hektar
Invånarantal: 6724, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Sjöbo än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Sjöbo.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Sjöbo att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Sjöbo. Om du inte hittar någon städfirma i Sjöbo som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons: