Trappstädning i Stehag

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Stehag - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Stehag. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Stehag som behöver professionell hjälp med trappstädning i Stehag så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Stehag.
Annons:

Trappstädning i Stehag

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Stehag.

Sofi´s Städservice
Stationsvägen 5
241 74 Stehag

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Stehag

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Stehag så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Stehag från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Stehag.

Trappstädningsfakta om orten Stehag

I Stehag finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Stehag.

Stehag är en tätort i Eslövs kommun, belägen mellan Höör och Eslöv cirka 1 kilometer väster Stehags kyrkby. Pågatågsstationen medför lokala tågförbindelser till bland annat till Lund, Malmö och Kristianstad. I Stehag finns en livsmedelsaffär, två pizzerior, frisersalong, bygghandel, blomsteraffär och en låg- och mellanstadieskola.

Yta: 85,54 hektar
Invånarantal: 1122, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Stehag än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Stehag.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Stehag att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Stehag. Om du inte hittar någon städfirma i Stehag som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons: