Trappstädning i Svedala

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Svedala - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Svedala. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Svedala som behöver professionell hjälp med trappstädning i Svedala så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 2 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Svedala.
Annons:

Trappstädning i Svedala

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Svedala.

Schön´s Housekeeping AB
Industrigatan 1
233 51 Svedala


TG´s Städ & Akvarist
Storgatan 35
233 31 Svedala

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Svedala

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Svedala så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Svedala från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Svedala.

Trappstädningsfakta om orten Svedala

I Svedala finns det som redan bekant 2 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Svedala.

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånarantal: 10627, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Svedala än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Svedala.

Sammanlagt fann vi 2 olika företag inom trappstädning i Svedala att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Svedala. Om du inte hittar någon städfirma i Svedala som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons: