Trappstädning i Trelleborg

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Trelleborg - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Trelleborg. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Trelleborg som behöver professionell hjälp med trappstädning i Trelleborg så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Trelleborg.
Annons:

Trappstädning i Trelleborg

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Trelleborg.

Samhall AB
Ö. Förstadsg. 66
231 32 TRELLEBORG

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Trelleborg

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Trelleborg så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Trelleborg från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Trelleborg.

Trappstädningsfakta om orten Trelleborg

I Trelleborg finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Trelleborg.

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Trelleborg än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Trelleborg.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Trelleborg att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Trelleborg. Om du inte hittar någon städfirma i Trelleborg som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons: