Trappstädning i Vellinge

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Vellinge - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Vellinge. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Vellinge som behöver professionell hjälp med trappstädning i Vellinge så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Vellinge.
Annons:

Trappstädning i Vellinge

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Vellinge.

Aseeva AB
Gessievägen 259
235 93 Vellinge

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Vellinge

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Vellinge så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Vellinge från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Vellinge.

Trappstädningsfakta om orten Vellinge

I Vellinge finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Vellinge.

Vellinge (äldre stavningar: Hvellinge, Vällinge) är en tätort och centralort i Vellinge kommun i Skåne län. Norra delen av tätorten ligger i Eskilstorps socken och här finns Eskilstorps kyrka. Centrala och södra delen är kyrkbyn i Vellinge socken med Vellinge kyrka. Orten är belägen på Söderslätt...

Yta: 316,69 hektar
Invånarantal: 6304, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Vellinge än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Vellinge.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Vellinge att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Vellinge. Om du inte hittar någon städfirma i Vellinge som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons: