Trappstädning i Ystad

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Ystad - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Ystad. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Ystad som behöver professionell hjälp med trappstädning i Ystad så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 3 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Ystad.
Annons:

Trappstädning i Ystad

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Ystad.

Samhall AB
Kopparg. 16
271 39 YSTAD


Hemsamariten
Besökaregränd 2F
271 42 Ystad


Svedala Städ
Blankas Gata 6
271 53 Ystad

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Ystad

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Ystad så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Ystad från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Ystad.

Trappstädningsfakta om orten Ystad

I Ystad finns det som redan bekant 3 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Ystad.

Ystad är centralort i Ystads kommun i Skåne län. Tätorten Ystad ligger på Skånes sydkust. Ystad brukar ses som den stad i Skåne där bebyggelse från senmedeltid till 1700-tal bevarats bäst. Viktiga inkomstkällor är hamnverksamhet och turism.

Yta: 865,48 hektar
Invånarantal: 18350, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Ystad än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Ystad.

Sammanlagt fann vi 3 olika företag inom trappstädning i Ystad att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Ystad. Om du inte hittar någon städfirma i Ystad som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons: