Trappstädning i Eskilstuna

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Eskilstuna - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Eskilstuna. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Eskilstuna som behöver professionell hjälp med trappstädning i Eskilstuna så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 4 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Eskilstuna.
Annons:

Trappstädning i Eskilstuna

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Eskilstuna.

Samhall
Björksgatan 8
632 21 Eskilstuna


Prima Städ & Fönsterputs
Ruddammsgatan 12A
633 40 Eskilstuna


Kenneth´s Allservice
Stenkvistavägen 19E
633 57 Eskilstuna


Talkoo, Ekonomisk Förening
Västeråsvägen 34
632 23 Eskilstuna

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Eskilstuna

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Eskilstuna så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Eskilstuna från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Eskilstuna.

Trappstädningsfakta om orten Eskilstuna

I Eskilstuna finns det som redan bekant 4 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Eskilstuna.

Eskilstuna är en tätort i Södermanland, centralort i Eskilstuna kommun och den största tätorten i Södermanlands län. I tätorten bodde den 31 december 2010 64 679 personer, vilket utgjorde 67,2 % av Eskilstuna kommuns då 96 311 invånare. Genom orten rinner Eskilstunaån. Orten fick sitt namn efter biskop Eskil av Tuna stift med biskopssäte i Tuna.

Yta: 3 104,97 hektar
Invånarantal: 64679, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Eskilstuna än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Eskilstuna.

Sammanlagt fann vi 4 olika företag inom trappstädning i Eskilstuna att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Eskilstuna. Om du inte hittar någon städfirma i Eskilstuna som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Södermanland.
Annons: