Trappstädning i Gnesta

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Gnesta - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Gnesta. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Gnesta som behöver professionell hjälp med trappstädning i Gnesta så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 2 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Gnesta.
Annons:

Trappstädning i Gnesta

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Gnesta.

Warensce Städ och Måleri
Helenebergsvägen 5
646 34 Gnesta


Wonabee AB
Kullagatan 1
646 31 Gnesta

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Gnesta

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Gnesta så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Gnesta från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Gnesta.

Trappstädningsfakta om orten Gnesta

I Gnesta finns det som redan bekant 2 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Gnesta.

Gnesta är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Gnesta kommun i Södermanlands län men även innefattande en del av Södertälje kommun i Stockholms län. Gnestadelen av tätorten utgör centralort i Gnesta kommun. Gnesta är beläget mellan Södertälje och Nyköping, längs Västra stambanan.

Yta: 385,94 hektar
Invånarantal: 5 562, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Gnesta än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Gnesta.

Sammanlagt fann vi 2 olika företag inom trappstädning i Gnesta att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Gnesta. Om du inte hittar någon städfirma i Gnesta som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Södermanland.
Annons: