Trappstädning i Katrineholm

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Katrineholm - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Katrineholm. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Katrineholm som behöver professionell hjälp med trappstädning i Katrineholm så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Katrineholm.
Annons:

Trappstädning i Katrineholm

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Katrineholm.

Cirkel Städ AB
Nyhemsgatan 16
641 51 Katrineholm

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Katrineholm

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Katrineholm så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Katrineholm från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Katrineholm.

Trappstädningsfakta om orten Katrineholm

I Katrineholm finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Katrineholm än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Katrineholm.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Katrineholm att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Katrineholm. Om du inte hittar någon städfirma i Katrineholm som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Södermanland.
Annons: