Trappstädning i Strängnäs

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Strängnäs - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Strängnäs. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Strängnäs som behöver professionell hjälp med trappstädning i Strängnäs så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Strängnäs.
Annons:

Trappstädning i Strängnäs

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Strängnäs.

Miljöstäd i Strängnäs AB
Westmans Väg 6
645 51 Strängnäs

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Strängnäs

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Strängnäs så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Strängnäs från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Strängnäs.

Trappstädningsfakta om orten Strängnäs

I Strängnäs finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Strängnäs.

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Strängnäs än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Strängnäs.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Strängnäs att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Strängnäs. Om du inte hittar någon städfirma i Strängnäs som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Södermanland.
Annons: