Trappstädning i Älvsjö

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Älvsjö - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Älvsjö. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Älvsjö som behöver professionell hjälp med trappstädning i Älvsjö så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 3 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Älvsjö.
Annons:

Trappstädning i Älvsjö

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Älvsjö.

Queentab I Segeltorp AB
Gamla Huddingevägen 408
125 42 Älvsjö


Söder om Söder Städ & Fönsterputs
Konsumentvägen 12
125 30 älvsjö


Ronja Salongen
Johan Skyttes Väg 196
125 34 älvsjö

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Älvsjö

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Älvsjö så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Älvsjö från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Älvsjö.

Trappstädningsfakta om orten Älvsjö

I Älvsjö finns det som redan bekant 3 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Älvsjö.

Älvsjö är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Långsjö, Långbro, Solberga, Liseberg, Örby slott, Örby och Hagsätra samt till Snättringe i Huddinge kommun. Stadsdelen bildades 1926 och innefattade då dagens stadsdelar Fagersjö sjön Magelungen, Rågsved och Hagsätra.

Yta: 203 hektar
Invånarantal: 1061, år 2013

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Älvsjö än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Älvsjö.

Sammanlagt fann vi 3 olika företag inom trappstädning i Älvsjö att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Älvsjö. Om du inte hittar någon städfirma i Älvsjö som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Stockholm.
Annons: