Trappstädning i Årsta

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Årsta - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Årsta. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Årsta som behöver professionell hjälp med trappstädning i Årsta så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Årsta.
Annons:

Trappstädning i Årsta

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Årsta.

Städpoolen i Stockholm AB
Gullmarsvägen 42A
120 39 Årsta

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Årsta

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Årsta så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Årsta från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Årsta.

Trappstädningsfakta om orten Årsta

I Årsta finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Årsta.

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Yta: 262 hektar
Invånarantal: 17951, år 2014

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Årsta än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Årsta.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Årsta att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Årsta. Om du inte hittar någon städfirma i Årsta som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Stockholm.
Annons: